Tasmina Perry: A legutolsó csók

A szerelem csodálatos magasságok és szörnyű mélységek között ingadozó, hatalmas erő, de a varázslatos pillanatai miatt mindent megér.

Egy megigéző történet szerelmekről, veszteségekről és a régóta eltemetett titkokról.
Számomra az írónő egyik legmeghatóbb regénye.
Jó pár könnycseppet szültek az oldalai, amik megható, őszinte érzelmeket közvetítettek. Könnyed hangvétele, intenzív és gyönyörűen kidolgozott szövege egy romantikával átitatott eseménysorozatot tár elénk. A több szálon futó, múltbéli és jelenkori szereplők összehangolása kifogástalan. Hálás vagyok a boldog befejezésért, amely módfelett felejthetetlenné varázsolta a történetet.

Ajánlom mindazoknak, akik szeretik a romantikus regényeket, a nyomozást, a történelmet, vagy csak szeretnének egy jó könyvvel kikapcsolódni. Tasmina Perry zseniális írónő! Nem kapkod, mindent tüzetesen kidolgoz, megalapoz, hogy jól megismerjük, netalán megkedveljük a szereplőit, mielőtt felfedi a valóságot. Mert a csattanó sosem marad el. Sajnálattal veszem tudomásul, hogy milyen kevesen olvassák könyveit, pedig szinte egytől egyig letehetetlen.

03(3)

Egy megfakult fénykép.
Egy meghiúsult szerelem.
Egy rég eltemetett titok.

A legelső csókra mindenki emlékszik – de a legutolsóra?

1961. Rosamund Bailey újságíró, aki készen áll arra, hogy megváltsa a világot. Amikor találkozik Dominic Blake-kel, a városszerte ismert felfedezővel, úgy érzi, rábukkant élete szerelmére. Épp az ölükbe hullik a boldogság, amikor valami borzalmas történik, és az előttük álló jövő szertefoszlik.

2014. Egy múzeum mélyén Abby Gordon levéltáros lélegzetelállító dokumentumra bukkan. A megfakult fényképen egy férfi látható, aki búcsút vesz a nőtől, akit szeret. Abby, hogy feledje szívfájdalmát, a történet megszállottjává válik, pedig akkor még nem sejti, hogy a fotón rögzített pillanat egy más szempontból is rendkívüli titkot rejt.”*

Izgalmas💣, érzelemdús👄 és lebilincselő👀. Döbbenetes és meglepő fordulatokkal teli.💙 Imádtam minden részletével együtt, de Perry könyvei már csak ilyenek…elfelejthetetlenek.💖

💡Érdekesség:
🔊 Tasmina Perry pályáját ügyvédként kezdte, később a Marie Claire és a Glamour újságírójaként vált ismertté.

A *-al jelölt részek a regény fülszövegéből (a könyv borítóján található leírásból) illetve a regényből származó idézetek.